(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä yövuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Etsitkö itsellesi työpaikkaa Helsingistä? Kauhistuttavatko sinua klo 6.00 alkavat työvuorot, koska olet parhaimmillasi yöaikaan? Haluatko käyttää yösi tienaamalla rahaa sen sijaan, että nukkuisit?

Haemme Helsingin Pitäjänmäkeen varastotyöntekijää yövuorossa tehtävään hyllytykseen. Työaika on klo 22-06 tai klo 00.00-08.00. Työ pitää sisällään pääsääntöisesti kuormien purkua ja hyllyttämistä, mutta koska varasto on pieni ja tiimissä vain muutama jäsen, tehdään muitakin tehtäviä tarpeen tullen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on pitkäaikainen ja alkuun voimme tarjota sinulle 3-5 vuoroa viikossa.

Työhön järjestetään kattava perehdytys, joten aikaisempaa kokemusta sinulta ei tarvitse löytyä. Hyvän asenteen lisäksi toivomme sinulta kuitenkin tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta. Tuotteiden hyllyttäminen vaatii rutiininsietokykyä sekä visuaalista silmää. Valmius itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuus ovat myös edellytyksiä työssä pärjäämisen kannalta.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, mielyttävän työympäristön, kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, pitkäkestoisen työsuhteen ja työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti!