(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä - Tiiminvetäjä Kirkkonummi
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Humanlink VOIMAHYLLYTYS (Humanlink Finland Oy) kuuluu Transval-konserniin. Konseptejamme ovat VOIMAHYLLYTYS, VOIMAKASSA ja VOIMARYHMÄ-myyntipalvelut. Konseptimme työllistävät tällä hetkellä noin 500 henkilöä Suomessa ja Baltian maissa. Tule mukaan kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme! Humanlink VOIMAHYLLYTYS - Olemme erikoistuneet hyllysaatavuuden ja henkilöstön sisäisen optimoinnin kehittämiseen.

Etsimme Voimahyllytys - konseptiimme aamuhyllytykseen Tiiminvetäjää päivittäistavarakauppaan Kirkkonummelle.

Tarjoamme sinulle työtä, jossa työvuorot alkavat aamusta kello (05)06:00 ja päättyvät aamupäivällä noin kello 10-12:00 (MA-LA)

Työvuoroja on tarjolla 5vuoroa viikossa ja kokemuksen karttuessa työtunteja voidaan lisätä.

Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi!

Tiiminvetäjän päivittäisiin tehtäviin kuuluu, asiakassuhteiden hallinta, työnlaadun seuranta, työvuorotukseen osallistuminen, perehdytys sekä muu konseptin seurantaan kehittämiseen liittyvät tehtävät. Pystyt ohjaamaan ja seuraamaan noin 10-15hlö. tiimiä kohti tavoitteita.

Työ soveltuu hyvin pienten lasten vanhemmille, urheilijoille sekä opiskelijoille.

Koulutamme sinut työhön, joten aikaisempi kokemus hyllytystyöstä ei ole välttämätön. Tarvitset vain motivaatiota aamutyöhön.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.