(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä - Pomarkku
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Humanlink VOIMAHYLLYTYS (Humanlink Finland Oy) kuuluu Transval-konserniin. Konseptejamme ovat VOIMAHYLLYTYS, VOIMAKASSA ja VOIMARYHMÄ-myyntipalvelut. Konseptimme työllistävät tällä hetkellä noin 800 henkilöä Suomessa ja Baltian maissa. Tule mukaan kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme! Humanlink VOIMAHYLLYTYS - Olemme erikoistuneet hyllysaatavuuden ja henkilöstön sisäisen optimoinnin kehittämiseen.

Etsimme Voimahyllytys - konseptiimme aamuhyllytykseen osa-aikaisia työntekijöitä juoma-osastojen hyllytyksiin päivittäistavarakauppoihin Ilmarisiin.

Tarjoamme sinulle työtä, jossa työvuorot alkavat aamusta kello 06-08 ja päättyvät aamupäivällä noin kello 10-12:00 (MA-LA)

Työvuoroja on tarjolla aluksi 1-3 vuoroa viikossa ja kokemuksen karttuessa työtunteja voidaan lisätä.

Työ soveltuu hyvin lisätyöksi, pienten lasten vanhemmille, urheilijoille sekä opiskelijoille.

Palkkaus on kaupan alan TESin mukainen.

Auton käyttö on etu, koska henkilön pitää kiertää useampi kauppa saman päivän aikana. Maksamme ajokilometrit siirtymistä!

Koulutamme sinut työhön, joten aikaisempi kokemus hyllytystyöstä ei ole välttämätön. Tarvitset vain motivaatiota aamutyöhön.

 

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Lisätietoja työtehtävistä voi kysyä osoitteesta hakemukset@humanlink.fi