(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä, Parainen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020
Oletko kokenut kaupan alan hyllyttäjä tai ripeä ja reipas kaupan alasta kiinnostunut nuori? Pystytkö ottamaan vastaan satunnaisia työvuoroja niin aamu- kuin ilta-aikaankin? Jos vastasit KYLLÄ, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Etsimme nyt Paraisiin

HYLLYTTÄJIÄ

Työtehtäviisi kuuluu hyllytys ja kuorman purku, sekä asiakkaiden neuvonta. Pääset työssäsi kehittämään omia taitoja asiakaspalvelun parissa ja samalla kerryttämään kallisarvoista työkokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työtunteja on tarjolla myymälöiden tarpeiden mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Reipasta mieltä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta
Mahdollisuutta tehdä töitä kaikkina kaupan aukioloaikoina
Iloista asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta kaupanalan tehtäviin
Joustavuutta työvuorojen suhteen


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Kaupan alan kokemusta
Hyvää käytettävyyttä ja mahdollisuutta lähteä lyhyelläkin varoitusajalla työvuoroihin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemusta jättäessäsi!

Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi. Tarkkaile siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Jenniina Henriksson
Rekrytoinnin moniosaaja
jenniina.henriksson@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni