(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä - Pääkaupunkiseutu
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Humanlink Finland Oy on vuonna 2003 perustettu kaupan alan ulkoistuspalveluyhtiö. Konseptejamme ovat Voimahyllytys-, Voimakassa- ja Voimaryhmä- myyntipalvelut. Konseptimme työllistää tällä hetkellä yli 1000 henkilöä Suomessa ja Baltian maissa. Tule mukaan kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme!

 

Kaipaatko lisärahaa opintojen ohelle? Haluatko extratuloja oman päivätyösi lisäksi?

Jos vastasit ”kyllä” saatat olla etsimämme henkilö energiseen tiimiimme.

Haemme nyt VOIMARYHMÄ- konseptiimme juomahyllytykseen osa-aikaisia työntekijöitä pääkaupunkiseudulle.

Juomahyllytykset tehdään pääosin päivittäistavarakaupoissa. Työnkuva vaihtelee toimipisteittäin, mutta yleisimpiä työtehtäviä ovat kuormanpurku, hyllyjen täyttäminen päivämäärien mukaisesti, varaston läpikäynti, lisämyyntipaikkojen täydentäminen sekä hyllyjen ulkoasun esteettisyydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä perehdytämme sinut työhön. Asenne ratkaisee!

Töitä tehdään pääkaupunkiseudulla maanantaista perjantaihin 10-30 h/vk joustavasti tarpeesi mukaan. Työ on osa-aikainen ja työvuorot alkavat aamusta klo 6-10 välillä ja loppuvat iltapäivällä klo 12-16. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi! Suunnittelemme aina työvuorot etukäteen pohjautuen työntekijän itse ilmoitettuun käytettävyyteen. Joustavuus molemmin puolin on avainsana.

Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen (B1). Kauppojen väliset matkat korvataan verovapaan kilometrikorvauksen (0,43e/km) mukaisesti. Tässä työssä oma auto välttämätön.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.