(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä pääkaupunkiseudulle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme hyllyttäjiä pääkaupunkiseudun alueelle. Hyllyttäjän tehtävänä on huolehtia tuotteiden ja kampanjoiden näkyvyydestä ja saatavuudesta tietyn alueen myymälöissä. Tehtäviin kuuluvat hyllytys, hyllymuutokset ja raportointi. Työssä edellytetään ripeyttä, tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Aiempi kokemus päivittäistavarakaupasta katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kuitenkin oma asenne, sillä työhön perehdytetään.

 

Työtä tehdään itsenäisesti ja työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella. Työkohteesta toiseen voi liikkua julkisilla, mutta ensisijaisesti haemme autollisia henkilöitä. Oman auton käytöstä maksamme luonnollisesti kilometrikorvaukset. Työajat sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 07-18 välille. Työtä voi tehdä sekä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti ja työt alkavat mahdollisimman pian.

Edellytämme

- Asiakaspalveluasennetta

- Suomen kielen sujuvaa osaamista

- Oma auto katsotaan eduksi

- Itseohjautuvaa otetta työhön sekä kykyä tehdä töitä itsenäisesti

Tarjoamme

- Asianmukaisen korvauksen työstä

- Vaihtelevia työkohteita

- Joustavat työajat

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henkilöstökonsulttimme Sara Kervinen

+358 50 593 3501
sara.kervinen@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.