(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä (osa-aikainen), K-Citymarket Kouvola, Veturi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.
Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Kouvolassa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Etsimme nyt kahta HYLLYTTÄJÄÄ/MYYJÄÄ osastolle. Pääasialliseen työnkuvaasi kuuluu tuotteiden hyllytys, kuorman purku sekä asiakkaiden neuvonta.

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille ja palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Työ on osa-aikainen ja työtä on tarjolla myymälöiden tarpeen mukaan.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Reipasta työotetta
Kykyä tehdä fyysistä työtä
Asiakaspalveluhenkisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti
Työvuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun, joten työ käy myös hyvin opiskelijalle
Kaupan alan TES palkkauksen
Arvokasta työkokemusta kaupan alalta
StaffSpecial-henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa kokemusta hyllyttämisestä tai myyjän työstä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi