(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä - Nurmijärvi
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Humanlink Finland Oy on vuonna 2003 perustettu kaupan alan ulkoistuspalveluyhtiö. Konseptejamme ovat Voimahyllytys-, Voimakassa- ja Voimaryhmä- myyntipalvelut. Konseptimme työllistää tällä hetkellä yli 1000 henkilöä Suomessa ja Baltian maissa. Tule mukaan kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme!

 

Kaipaatko lisärahaa opintojen ohelle? Haluatko extratuloja oman päivätyösi lisäksi?

Jos vastasit ”kyllä” saatat olla etsimämme henkilö energiseen tiimiimme.

Haemme nyt VOIMARYHMÄ- konseptiimme juomahyllytykseen osa-aikaisia työntekijöitä Nurmijärvelle.

Juomahyllytykset tehdään pääosin päivittäistavarakaupoissa ja tukkuliikkeissä. Työnkuva vaihtelee toimipisteittäin, mutta yleisimpiä työtehtäviä ovat kuormanpurku, hyllyjen täyttäminen päivämäärien mukaisesti, varaston läpikäynti, lisämyyntipaikkojen täydentäminen sekä hyllyjen ulkoasun esteettisyydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön sillä tarvittaessa perehdytämme työhön.

Töitä tehdään alueesta riippuen maanantaista- lauantaihin 0-30h/vk joustavasti tarpeesi mukaan. Työ on osa-aikainen ja työvuorot alkavat aamulla klo 6-12 välillä ja loppuvat iltapäivällä klo 12-16. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi!

Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Kauppojen väliset matkat korvataan verovapaan kilometrikorvauksen (0,43 e/km) mukaisesti.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Lisätietoja työtehtävistä voi kysyä osoitteesta rekrytointi@humanlink.fi