Hyllyttäjä / Menekinedistäjä, Kemi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MENEKINEDISTÄJIÄ / HYLLYTTÄJIÄ Kemiin.

Oletko oma-aloitteinen ja itsenäisestä työstä motivoituva persoona. Pystytkö tekemään keikkatyötä tai etsitkö lisätunteja? Mikäli vastasit kyllä, niin tämä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Työ on mm. erilaisten myyntiständien kasaamista, tuotteiden järjestelyä ja hyllytystä, esittelylaitteiden järjestelmien päivittämistä, tuoteinformaatioiden tarkistamista  jne. Työtä tehdään itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai jo keikkatyötä tekevälle, joka haluaa lisätyövuoroja viikkoihinsa. Koulutus ja kokemus eivät ole kaikki kaikessa, vaan asenne ja halu kasvaa ratkaisevat. Työssä tarvitset joko englannin- tai ruotsinkieltä. Menekinedistäjänämme pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden ja kansainvälisten brändien parissa.

Työssä tarvitset oma-aloitteisuutta, reippautta ja aikaansaavaa asennetta, sekä kykyä tulkita englanninkielisiä ohjeistuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden päästä kehittymään myynti- ja markkinointityössä.

Työtä tehdään tarvittaessa töihin kutsuttavana ja töitä on tarjolla arviolta muutamia tunteja kuukausittain.

Elektronisten laitteiden käyttötuntemus katsotaan hyödylliseksi, kuten myös oman auton käyttömahdollisuus. Kilometrit korvataan, mikäli työkohteiden välillä tulee ajoja.

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksen meille mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut nopealla aikataululla, sillä ensimmäisiä keikkavuoroja sovitaan jo!

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390550
  • Tehtäväalue: Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Kemi, Lappi