Hyllyttäjä / Menekinedistäjä, Iisalmi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme MENEKINEDISTÄJÄÄ/ HYLLYTTÄJÄÄ Iisalmeen.

Oletko oma-aloitteinen ja itsenäisestä työstä motivoituva persoona. Pystytkö tekemään keikkatyötä tai etsitkö lisätunteja? Mikäli vastasit kyllä, niin tämä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi.

Työ on mm. erilaisten myyntiständien kasaamista, tuotteiden järjestelyä ja hyllytystä, esittelylaitteiden järjestelmien päivittämistä, tuoteinformaatioiden tarkistamista  jne. Työtä tehdään itsenäisesti ja oman aikataulun mukaisesti.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai jo keikkatyötä tekevälle, joka haluaa lisätyövuoroja viikkoihinsa. Koulutus ja kokemus eivät ole kaikki kaikessa, vaan asenne ja halu kasvaa ratkaisevat. Menekinedistäjänämme pääset työskentelemään kiinnostavien tuotteiden ja kansainvälisten brändien parissa. Työssä tarvitset englanninkieltä. 

Töitä on tarjolla arviolta noin 1 - 4 kertaa kuukaudessa keikkojen pituus vaihtelee 0,5 h - 5 h välillä. Takuutunnit on kuitenkin aina kahdelta tunnilta, eli vaikka keikka kestäisi vain 0,5 h, maksetaan 2 h palkka.

Palkkaus tehtävässä on 12,77€/h.

Työssä tarvitset oma-aloitteisuutta, reippautta ja aikaansaavaa asennetta, sekä kykyä tulkita englanninkielisiä ohjeistuksia.

Elektronisten laitteiden käyttötuntemus katsotaan hyödylliseksi.

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksen meille mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426211
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Seppälä (elisa.seppala (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Iisalmi, Pohjois-Savo