Hyllyttäjä ja verkkokauppakeräilijä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Haluaisitko työn jonka määrään voit itse vaikuttaa? 

Haemme osa-aikaisia aamuhyllyttäjiä ja verkkokauppakeräilijöitä päivittäistavarakauppaan Kirkkonummelle toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kirkkonummella. Työvuorosi sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6:00 ja riippuen päivästä päättyen klo 10:00-14:00 välillä. Viikoittaisiin työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan. Toivomme kuitenkin sinun pystyvän työskentelemään ainakin kahtena päivänä viikossa.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa verkkokaupan tilausten kerääminen ja tarpeen mukaan hyllyttäminen. Työssäsi huolehdit myös myymälän esillepanon houkuttelevuudesta sekä siitä, että asiakkaat saavat tarvitsemansa tuotteet suoraan hyllystä käydessään ostoksilla. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, meillä Transvalilla #asenneratkaisee ja saat työhösi kattavan perehdytyksen työympäristössä.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: 

 • Motivaatio aamutyöhön
 • Hyvä fyysinen kunto
 • Halu toimia kaupan alalla
 • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja työskennellä paineen alla
 • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Tarjoamme töitä pitkälle ajanjaksolle joustavasti tarpeidesi mukaan. Pääset työskentelemään energisessä työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa.

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1510245
 • Tehtäväalue: Kaupan ala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Osa-aikainen
 • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kirkkonummi