(Poistunut julkaisusta)

Hyllyttäjä, Imatra
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Etsimme Imatran alueelle asiakaspalveluhenkistä ja reipasta

HYLLYTTÄJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaupan tehtävät kuormanpurusta hyllytykseen. Työvuorosi sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti, hyllytys vuorot kuitenkin painottuen arkena aikaisin aamuvuoroihin. Työtehtävät ovat päivittäistavarakaupan myyjän tehtävät, tuotteiden kuorman vastaan ottamista, purkamista ja hyllytystä. Olisitko sinä tällaisessa työssä tarkka, nopea ja oma-aloitteinen? Hae töihin nyt!

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään pääasiassa sairauspoissaolojen sekä lomien tuurausta. Työtunteja on tarjolla kuitenkin satunnaisesti myymälän tarpeen mukaan, ja työvuorot sijoittuvat myymälöiden aukioloaikojen puitteisiin. Työ sopii siis mainiosti henkilölle, joka pystyy suunnittelemaan omat aikataulut ja ottamaan eri vuoroja vapaasti vastaan.

Työsuhde muodostuu työntekijän ja StaffPointin välille ja palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Työt alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Aurinkoista asiakaspalveluasennetta, ystävällisyyttä sekä ammattimaista otetta työtehtäviin
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Hyvää fyysistä kuntoa ja halua tehdä fyysistä hyllytystyötä
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Mahdollisuuden työllistyä joustavasti oman tilanteesi mukaisesti
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan


Arvostamme

Aikaisempaa kaupan alan kokemusta


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan tekemään videohaastatteluna, joten huomioithan, että tulemme lähettämään jatkoon valituille kutsun haastatteluun sähköpostitse.


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni