(Poistunut julkaisusta)

Hyllykuvien suunnittelija myymälä- ja konseptisuunnittelutiimiin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Onko sinulla osaamista ja näkemystä hyllykuvasuunnittelusta ja esillepanoista? Haluatko työskennellä hyllykuvasuunnittelun parissa ja kehittyä konseptin kehittäjäksi?


Etsimme Tokmannille konseptisuunnittelijaa tuottamaan hyllykuvia myymälöiden käyttöön ja kehittämään asiakkaille näkyvän valikoiman toimivuutta yhdessä ostajien ja myymälöiden kanssa.


Työtehtäviäsi


Toimit konseptin kehittämistehtävissä keskittyen eri osastojen hyllykuvien tuottamiseen. Teet tiivistä yhteistyötä osto-osaston ja myymälöiden kanssa. Huolehdit hyllykuvien tuottamisesta annettujen aikataulujen mukaisesti ja kehität jatkuvasti hyllykuvatuotantoprosessia. Pääpainopiste työssä on hyllykuvien tuottamisessa, mutta tehtävään kuuluu toisinaan myös suunnitelmien mukaisten toteutusten testaamista ympäri Suomea sijaitsevissa myymälöissämme.


Mitä odotamme sinulta?


Tämä tehtävä sopii sinulle, jos olet visuaalisesti taitava ja hyvällä tilanhahmotuskyvyllä varustettu kaupan alan ammattilainen, jolla on näkemystä ja intohimoa houkuttelevien esillepanojen suunnittelemiseen. Suunnittelutyössä käytetään SpaceMan -tilanhallintaohjelmaa, jonka käytöstä toivoisimme sinulta vähintään perusteiden hallintaa. Aiempi suunnittelukokemus sekä Adobe Photoshop- ja Illustrator –ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi. Erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä, sillä työhösi kuuluu paljon yhteystyötä sisäisten sidosryhmiemme kanssa ja konsepti-ideoiden eteenpäin viemistä myymäläkentällä. Aikatauluissa pysymiseen tarvitaan järjestelmällistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa ja kykyä hallita keskeneräisten tehtävien muodostamaa kokonaisuutta. Toisinaan työssä tulee vastaan tilanteita, joissa on tärkeää pystyä reagoimaan muutokseen ja käyttämään luovuuttakin sopivan ratkaisun löytämiseksi. Matkapäiviä tässä työtehtävässä kertyy noin yhden päivän verran kuukausittain.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä työssä pääset luomaan Suomen suurimman halpakauppaketjun myymälöihin toimivia myymäläratkaisuja ja helppoja asiointiympäristöjä asiakkaille ja henkilökunnalle. Työ on antoisaa, sillä pääset näkemään työsi jäljen konkreettisesti ja vaikuttamaan esillepanoratkaisujen avulla Tokmannin myyntiin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä osana mukavaa ja kannustavaa kaupan alan huippuosaajista koostuvaa myymälä- ja konseptisuunnittelutiimiämme.


Hakuohje ja lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelu- ja konseptipäällikkö Petteri Forsblom p. 050 386 0526. Petterin tavoitat parhaiten 5.3. ja 10.3. klo 9-16 välisenä aikana.


Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja toimipisteesi sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä, vain reilun 30 minuutin matkan päässä Kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään tiistaina 17.3. täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuslomakkeella myös palkkatoiveesi.