(Poistunut julkaisusta)

Hyllyasentaja - Vaasa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019
Intolog Oy on suomalaisen sisälogistiikan asiantuntijaketju. Intologin toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen palveluun sekä alan parhaisiin tuotemerkkeihin. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan sekä logistikka-alan yritykset. Palvelemme monipuolisesti myös julkishallinnon asiakkaitamme. https://www.intolog.fi/

Etsimme asiakasyritykselle Intolog Oy:lle kahta varastohyllyjen asentajaa Vaasan toimipisteeseen. Työsuhde solmitaan aluksi tarvittaessa töihin kutsuttavana, josta on mahdollista vakinaistua kokopäiväiseksi työntekijäksi. Tehtävä alkaa lokakuun aikana.

Hyllyasentajana työskentelet varastoissa asentamassa yritysasiakkaille korkeita teollisuushyllyjä työparisi kanssa. Odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa, ruotsin kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta työkalujen käytöstä. Et pelkää korkeita paikkoja ja kykenet keskittymistä vaativiin asennustehtäviin. Eduksesi katsomme esimerkiksi kokemuksen rakennusalan tehtävistä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on edellytys tehtävään viimeistään kun työ alkaa kokopäiväisenä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelua sisältävän päivätyön, jossa voit kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävään saat kunnollisen perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi