Hygieenikkoeläinlääkäri, Espoon seudun ympäristöterveys
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Espoon seudun ympäristöterveys etsii hygieenikkoeläinlääkäriä opintovapaan sijaisuuteen. Oletko sinä etsimämme reipas, vuorovaikutustaitoinen ja esimiestyöstä kiinnostunut eläinlääkäri?

Hygieenikkoeläinlääkärin tehtävänkuvaan kuuluvat elintarvikehuoneistojen valvonta, elintarvikevalvontaan liittyvien hallintopäätösten valmistelu sekä muut valvonnan yleiseen koordinointiin ja ohjeistukseen liittyvät tehtävät. Merkittävä osa työstä muodostuu esimiestehtävistä, sillä hygieenikkoeläinlääkäri toimii elintarvikevalvontaa tekevien terveystarkastajien noin kymmenhenkisen tiimin lähiesimiehenä sekä valvontayksikön johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän on osana epidemiaselvitys- ja laatutyöryhmää.

Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 33.

Työpaikan nimi: Espoon seudun ympäristöterveys
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu eläinlääkäri.

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä selkeän tekstin tuottamiseen.

Elintarvikehygieenikkokuulustelun suorittaminen ja kokemus elintarvikevalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä esimiestyöstä luetaan eduksi.

Espoon seudun ympäristöterveys toimii Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ympäristöterveydenhuollon valvontayksikkönä. Toiminta-alueella on noin 330 000 asukasta ja yksikössämme työskentelee 29 henkilöä. Espoon tarinan mukaisesti yksikössämme panostetaan työhyvinvointiin, joustavaan työntekoon sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Olet tervetullut mukavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot