(Poistunut julkaisusta)

Hydraulitekniikan kunnossapitomestari
UPM Communication Papers/UPM Biorefining

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme nyt hydraulitekniikan kunnossapitomestaria Kaukaan sellu-ja paperitehtaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen UPM Communication Papersille/ UPM Biorefiningille.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

UPM Biorefining liiketoiminta-alue koostuu sellu-, saha- ja biopolttoaineliiketoiminnasta. Kestävästi hankittu puuraaka-aine on UPM Biorefiningin kasvun ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien perusta. Uusi biopolttoaineliiketoiminta on UPM:n kärkihanke. Suomessa sijaitsevat kolme sellutehdasta, neljä sahaa, biojalostamo sekä puunhankinta ja metsäpalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä neljällä integraattialueella. Uruguayssa yhtiöllä on sellutehdas ja eukalyptusviljelmiä.

 

Mitä teet

Tehtävässä vastaat alueesi työturvallisuuden kehittämisestä, tuotanto- ja kustannustehokkuudesta, ennakkohuollosta, seisokkisuunnittelusta ja seisokkitöiden läpiviennistä sekä koulutussuunnittelusta ja raportoinnista.

Tehtäväkenttänä  on sellu- ja paperitehtaan hydrauliikka- ja pneumatiikkalaitteistojen kunnossapito, ennakkohuoltojen ja ennakoivan kunnossapidon toimintojen kehittäminen.

Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden toimia kansainvälisen metsäyhtiön avaintehtävässä ja ammatilliseen kehittymiseen asiantuntijana sekä esimiehenä.

Vastaat tehtävässäsi kunnossapitopäällikölle.

 

Kuka olet

 • Sinulla on kunnossapidon AMK-tasoinen tutkinto
 • Sinulla on käytännön kokemusta hydrauliikkakunnossapidon esimies-/asiantuntijatehtävistä ja laaja-alainen laitteisto-osaaminen myös telahydrauliikan osalta
 • Sinulla on hyvät esimiestaidot ja toimit tiiviissä yhteistyössä muun tehdasorganisaation kanssa
 • Olet ongelmanratkaisukykyinen, aloitteellinen ja osaat viedä muutoksia läpi omassa työssäsi
 • Sinulla on hyvät valmiudet oppia käytössä olevat IT-sovellukset
 • Sinulla on kokemusta sekä suullisesta että kirjallisesta raportoinnista
 • Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Vesa Pesu puh. 0408359035 ja HR Senior Specialist Mari Haaja puh. 0408235101.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.2.2020 hakujärjestelmän kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä contacthr@upm.com tai 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.