Hydrauliputki-Asentaja
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme HYDRAULI PUTKI-ASENTAJIA Kyröön vakituiseen työsuhteeseen.

Työ pitää sisällään erilaisia koneikkojen ja hydrauliputkien asennuksia niin pajalla, kuin asiakkaidenkin luona. Hyvä mekaaninen silmä ja ongelmanratkaisukyky auttavat sinua menestymään työssäsi.

Asiakkaita voi olla ympäri maailmaa, joten toivomme sinulta mahdollisuutta työskennellä myös ulkomailla. Tästä syystä toivommekin sinun osaavan myös jonkin verran englanninkieltä.

Valitun henkilön tulee olla kykeneväinen tulkitsemaan hydraulikaavioita ja suotavaa olisi myös jonkinasteinen hitsaustaito. (Ei luokkavaatimuksia)

Tarjoamme siis monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus valjastaa käyttöösi jo oppimasi taidot, sekä omaksua useita uusia kykyjä.

Työpaikan sijainnin takia oma auto on ehdottomasti hyvä olla. 

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme osaaja laita meille hakemus osoitteessa www.workerfinland.fi

Lisätietoja työstä antaa Jouni Elonen p. 050 321 7968 tai jouni.elonen@workerfinland.fi

Workerin kautta löydät työtä sekä ura- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti! Etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Tarjoamme työntekijöillemme reilun palkkauksen, työterveyshuollon ja laadukkaat työvarusteet.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552848
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Koski Tl, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pöytyä, Raisio, Salo, Sauvo, Somero, Tarvasjoki, Turku, Vehmaa