(Poistunut julkaisusta)

Hydraulikiilaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on monialainen toimija Tampereelta ja etsii nyt joukkoonsa ammattitaitoista

HYDRAULIKIILAAJAA.

Hakijoilta toivotaan kokemusta kallionporaus- ja räjäytystöistä sekä hydraulisista louhintatyökaluista. Työ on tarkkuutta vaativaa, joten odotamme hakijalta huolellista työnjälkeä ja vastuuntuntoista työotetta. Kokemus myös muista maanrakennustöistä on eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, vaativat ja monipuoliset työtehtävät sekä pitkäaikaisen työsuhteen kehittyvässä yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hydraulikiilaaja Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki, 0207 414 852, inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.