(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Poriin ammattitaitoista hydrauliikkasuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut hydraulisten, pneumaattisten, mekaanisten ja sähkö- /automaatiojärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon ja varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ pitää sisällään pääasiassa hydrauliikan suunnittelua ja piirtämistä 2D- ja 3D-ohjelmilla. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi komponenttien ja sylintereiden piirtämistä, järjestelmäsuunnittelua sekä kytkentäkaavioiden mallinnusta. Työtehtävät pitävät sisällään myös muita oheistehtäviä, joten joustava asenne katsotaan eduksesi. Työ on päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikkasuunnittelusta ja alan koulutus. Olet työskennellyt aiemmin SolidWorks-ohjelmalla. Kokemus AutoCAD- sekä DraftSight-ohjelmista katsotaan eduksesi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerilla ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikalla. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikkasuunnittelija, suunnittelu, engineering, kunnossapito