(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle hydrauliikkasuunnittelijaa.

Työpaikkasi voi sijaita joko Jyväskylässä, Tampereella tai Porissa.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut hydraulisten, pneumaattisten, mekaanisten ja sähkö- /automaatiojärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon ja varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään pääasiassa hydrauliikan suunnittelua ja piirtämistä 2D- ja 3D-ohjelmilla. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi komponenttien ja sylintereiden piirtämistä, järjestelmäsuunnittelua sekä kytkentäkaavioiden mallinnusta. Työtehtävät pitävät sisällään myös muita oheistehtäviä, joten joustava asenne katsotaan eduksesi. Työ on päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää:

Sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikkasuunnittelusta ja alan koulutus. Olet työskennellyt aiemmin SolidWorks-ohjelmalla. Kokemus AutoCAD- sekä DraftSight-ohjelmista katsotaan eduksesi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle:

Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi.

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivujemme kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti. Alkukartoitukset hoidetaan WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikalla. Kaikki yhteydenotot tehtävästä kuitenkin WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: hydrauliikkasuunnittelija, suunnittelu, engineering, kunnossapito