(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme pitkään toimineelle ja edelleen kasvavalle metallialan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista HYDRAULIIKKASUUNNITTELIJAA.

Tehtävässä vastaat hydrauliikkalaitteiden suunnittelusta vaadittavien tarpeiden ja standardien mukaisiksi. Olet innovatiivinen ja osaat huomioida suunnitelussasi realiteetit. Oma-aloitteisuus, joustavuus ja kyky tiimityöskentelyyn ovat välttämättömiä piirteitä. Aiempi kokemus tuotannosta ja teollisuusalasta olisi suotavaa.

Tehtävä on määräaikainen kestoltaan noin 6 kuukautta ja taitavalla tekijällä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!