(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
Tana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme tuotekehitystiimiimme hydrauliikkasuunnittelun ammattilaista. Tulet työskentelemään avainasemassa tärkeänä osana R&D- tiimiä liikkuvien työkoneiden suunnittelun parissa. Vastaat mm. komponentti- ja järjestelmäsuunnittelusta sekä mittauksista ja mittausmäärittelyistä. Teet tiivistä yhteistyötä Tanan muiden toimintojen kanssa ja toimit teknisenä asiantuntijana hydrauliikkaan liittyvissä asioissa.  Olet vastuussa projektien hydrauliikkasuunnittelusta ja omalla työpanoksellasi huolehdit siitä, että projektit valmistuvat laadukkaasti ja aikataulujen puitteissa.  Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä tai Tampereella.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, DI)
  • laajaa ymmärrystä sekä avoimen että suljetun piirin hydrauliikasta sekä niiden ohjauksista
  • ymmärrystä ja kokemusta konesuunnittelusta
  • teräsrakenne- ja mobiililaitetuntemusta
  • kokemusta 3D-suunnittelusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen ja nautit monipuolisista haasteista. Sinulla on hyvä kyky omaksua uusia asioita sekä hallita useampaa samanaikasta projektia. Sähkö- ja automaatio-osaamisesta on etua. Lisäksi sinulle on mahdollista matkustaa satunnaisesti. Kaikista tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä ja valmius ottaa myös isompia vastuita.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi