(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Poriin ammattitaitoista hydrauliikkasuunnittelijaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ pitää sisällään pääasiassa hydrauliikan suunnittelua ja piirtämistä 2D-ohjelmilla. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi komponenttien ja sylintereiden piirtämistä, järjestelmäsuunnittelua sekä kytkentäkaavioiden mallinnusta. Työtehtävät pitävät sisällään myös muita oheistehtäviä, joten joustava asenne katsotaan eduksesi. Työ on päivätyötä.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikkasuunnittelusta ja alan koulutus. Sinulla on aiempaa kokemusta SolidWorks-ohjelmasta. Kokemus AutoCAD- sekä DraftSight-ohjelmista katsotaan eduksesi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö