(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikkasuunnittelija
Heinolan Sahakoneet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

 

Haemme joukkoomme Heinolaan

HYDRAULIIKKASUUNNITTELIJA

Hydrauliikkasuunnittelijana sinulla on vastuulla asiakasprojektien hydrauliikka-, pneumatiikka- ja keskusvoitelujärjestelmien suunnittelu. Olet tärkeä osa ammattitaitoista suunnittelutiimiämme, joka vastaa modulaaristen, valmistusystävällisten tuotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden suunnittelusta. Teet tiivistä yhteistyötä projektiorganisaation, asiakkaiden ja toimittajaverkoston kanssa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtäviisi kuuluu myös tuotekehitystä ja ylläpitosuunnittelua sekä tarvittaessa osallistuminen käyttöönottoihin asiakkaalla.

Tehtävässä pääset kehittämään taitojasi, ratkaisevassa asemassa on oma asenteesi ja motivaatio sekä oppimishalu. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen ote työhösi, nautit monipuolisista haasteista. Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset 3D-suunnittelun perusteet ja kaavioiden 2D-suunnittelun. Tehtävässä on eduksi, jos tunnet PDM-ohjelmiston ja sinulla on mekaniikkaosaamista.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK-insinööri / DI, hydrauli- tai konetekniikka)
  • vähintään 3 vuoden työkokemusta hydrauliikkasuunnittelusta
  • suunnittelutyökalujen osaamista 
  • kokemusta projektityöskentelystä
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän laadukkaiden tuotteiden parissa kansainvälisessä ympäristössä sekä vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksi. Panostamme osaamisesi kehittämiseen ja tarjoamme edellytykset menestykselle sekä muun organisaation tuen ja mukavat työkaverit.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 31.3.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antavat Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultit Tuija Kinnunen, 040 6735262, tuija.kinnunen@talente.fi ja Eila Karhu, 044 773 0435, eila.karhu@talente.fi.