(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-pneumatiikka-asentaja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme asentajaa Jyväskylään

Tehtäviisi kuuluvat hydraulisten- ja pneumaattisten kojeikkojen kokoonpano- ja asennustehtävät, sekä mekaaniset kokoonpanotyöt. Työpiste sijaitsee Jyväskylässä ja ei edellytä matkustamista.

Arvostamme aiempaa kokemusta asennuksista vastaavissa tehtävissä. Koulutukseltasi voit olla esim. koneasentaja tai hydrauliikka-asentaja. Kaavioiden lukutaitoa vaaditaan ja myös pienputkitukset olisi hyvä osata.

Tehtävä on aluksi mahdollisesti määräaikainen, mutta voidaan vakinaistaa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7.00 - 15.30, voi myös olla välillä 2-vuorossa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes pohjalta. Esitä palkkapyyntösi hakemuksessa.

Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, puh 045 130 9444. jari.pakarinen@nordic.fi

Hae tehtävään www.nordic.fi (hakulinkin) kautta 17.12.2019 mennessä. Hakusivustolle voit liittää mukaan hakemuksen ja cv:n. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.