(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka- ja automaatioasentaja
Raiha Hydraulics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Hydrauliikkajärjestelmien huolto-, korjaus- ja modernisointeja asiakkaillemme tarjoava huoltotiimimme etsii luotettavaa ja ammattitaitoista huoltoasentajaa.


Haluatko toimia osana laadukasta huoltotiimiä, jossa laatu korvaa määrän, kaveria ei jätetä, ihminen on materiaalia tärkeämpää ja mielipiteelläsi on merkitystä.

Haemme osaavaa hydrauliikka-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Kaarinan toimipisteellemme. Tehtävään sisältyy mm. pumppu- ja moottorihuollot, sylinteri-, paineakku- ja venttiilihuollot, komponenttien koeajo ja säätö, vuosi- ja seisakkihuollot, ennakoiva kunnossapito ja mittaukset, vianetsintä ja korjaus, putkistojärjestelmien asennus ja valmistus sekä mobilehydrauliikka. Tehtävässä toimiminen on mahdollista myös itsenäisenä yrittäjänä.


Kenttähuollossa työskentely tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, ja tilanteesta riippuen työpäivät saattavat venyä, joten joustavuus ja matkustusvalmius kuuluvat olennaisena osana huoltoasentajan tehtävään.

Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvaa ja monipuolista teknistä osaamista sekä hydrauliikkajärjestelmien tuntemusta. Toivomme hakijalta myös sähkötyöpätevyyttä. Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän hoitamiseen tarvitaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa, oma-aloitteisuutta sekä vastuunottoa tehtävän loppuun saakka suorittamisessa ja asiakkaan toiminnan turvaamisessa.
Jos olet halukas ja kykenevä toimimaan vaihtelevien hydrauliikkahuoltojen parissa itsenäisesti ja ryhmänä sekä omatoimisesti ja -aloitteisesti, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostilla (raiha(at)raiha.com) tai tule käymään ja tuo ne tullessasi.

Työpaikka tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset etuudet: lounas- ja virikesetelit, puhelinedun sekä kattavan työterveyshuollon ja sairaskassan. Lisäksi muutamme tammikuussa tuliteriin toimitiloihin 6km päähän nykyisestä toimipisteestä.

Lisätiedot soittamalla tai sähköpostilla:

Tomi 0504928674 tai raiha(at)raiha.com