Hydrauliikka-asentajia
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme asiakkaallemme, Paineteho Oy:lle, Kuopioon ammattitaitoisia ja kokeneita hydrauliikka-asentajia.

Yritys toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Asemapaikka on Kuopiossa, mutta työ on liikkuvaa ja asiakassektori on laaja. 

Työnkuvaus:

Työ on pääasiassa teollisuudessa tapahtuvaa hydrauliikka-asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Suomen alueella.

Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan ja pneumatiikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia, putkituksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön

Toivomme sinulta:

Aiempi ura vastaavissa tehtävissä tai teollisuuden kunnossapidosta antavat hyvän pohjan tähän tehtävään. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja lisäkoulutusta tarpeen mukaan sekä ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työssä on myös hyvät etenemismahdollisuudet.  Saat taustalle ison, monipuolisen toimijan, hyvät työvälineet ja käytössä on myös huoltoautot. 

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja tehtävästä:


HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497641
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio