(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentajaksi huipputiimiin!
Raiha Hydraulics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Raiha Hydraulics Oy
Raiha Hydraulics on vuonna 1973 perustettu yksi vanhimmista hydrauliikka-alan yrityksistä Suomessa. Olemme kasvaneet hydrauliikkapumppujen ja -moottoreiden huoltokorjaamosta täyden palvelun hydrauliikkataloksi. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa on helppo ja joustava toimia. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan luonteen ja pyrimme tuomaan mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaillemme laadukkaan, nopean ja joustavan palvelun muodossa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 7 miljoonaa euroa. Raiha Hydraulics (www.raiha.com) on osa Hollming Groupia (www.hollming.com).
Toimenkuva
Raiha Hydraulics Oy etsii ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoonsa! Työ on vakituinen ja sitä tehdään arkipäivisin.
Tulevia työtehtäviäsi ovat muun muassa pumppu- ja moottorihuollot, sylinteri-, paineakku- ja venttiilihuollot, komponenttien koeajo ja säätö, vuosi- ja seisakkihuollot, ennakoiva kunnossapito ja mittaukset, vianetsintä ja korjaus, putkistojärjestelmien asennus ja valmistus sekä mobilehydrauliikka. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä hallita kaikki näitä, sillä niihin myös perehdytetään.
Odotamme sinulta
Vakituisen työpaikan lisäksi saat tueksesi ammattitaitoisen ja mahtavan työporukan! Kaveria ei jätetä – henki on hyvin vahva ja kaikkein mielipiteitä ja ideoita arvostetaan, joten sinulla on mahdollisuus myös vaikuttaa. Työntekijöiden kehitystä tukee monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät, jotka mahdollistavat oman osaamisen laajentamisen. Työssä ei keskitytä määrään, vaan laatulupauksen pitäminen on yrityksen ykkösjuttu; niin työtehtävissä kuin asiakaspalvelussakin.
Työpaikka tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset etuudet: lounas- ja virikesetelit, puhelinedun sekä kattavan työterveyshuollon ja sairaskassan.

Odotamme henkilöltä:

• Hydrauliikan tuntemusta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta
• Omatoimisuutta
• Suomen kielen taitoa
• Kykyä työskentelemään yksin ja porukassa
• Hyvää asiakaspalvelutaitoa
• Ymmärrystä hyvän palvelun sekä laadun merkityksestä
• Hyvää ja positiivista asennetta!
Muut tiedot
Jos koet olevasi etsimämme puuttuva palanen, täytä hakemus osoitteessa vmp.fi. Muista liittää mukaan CV palkkatoiveineen. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten saatamme soittaa sinulle jo pian! Työsopimus solmitaan asiakasyrityksemme ja työntekijän välille.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2019 mennessä.