(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään
HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin. Työssä kokoat erilaisia mekaanisia ja hydraulisia kokonaisuuksia.

Sinulta toivomme aiempaa työkokemusta hydrauliikka ja mekaniikka kokonaisuuksien kokoonpanosta. Esimerkiksi kunnossapitoasentajan koulutus on hyvä pohja tälle työlle.

Erityisesti eduksesi haussa on, jos sinulla on mekaanisten ja hydrauliikkakomponenttien tuntemusta. Sinun tulisi osata lukea hyvin kaavioita ja kuvia, sekä omata kokemusta putkien taivuttamisesta mittojen mukaan. Työssä arvostetaan reipasta asennetta!

Tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen työ, josta voi poikia pitkäaikainenkin työsuhde kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Laita hakemuksesi tulemaan nettisivujemme adecco.fi kautta. Lähetä hakemus pikaisesti, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccolta Olli-Matti Niskanen, puh. 040 570 5917. Tsemppiä hakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.