Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Haemme asiakkaallemme, HydSupply Oy:lle, Äänekoskelle ammattitaitoista ja kokenutta hydrauliikka-asentajaa.

HydSupply Oy on muodostunut yhdistämällä kaksi alan toimijaa Hydrosystem ja Satatekniikka. Yritys toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut hydraulisten, pneumaattisten, mekaanisten ja sähkö- /automaatiojärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon ja varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ on pääasiassa teollisuudessa tapahtuvaa hydrauliikka-asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Suomen alueella, joten työ on liikkuvaa.

Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia, putkituksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa erikoistuen hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueisiin. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Toivomme sinulta:

Aiempi ura vastaavissa tehtävissä tai teollisuuden kunnossapidosta antavat hyvän pohjan tähän tehtävään. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös tiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja lisäkoulutusta tarpeen mukaan sekä ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työssä on myös hyvät etenemismahdollisuudet.  Hydrosystemin ja Satatekniikan fuusioitumisen myötä Hydsupply tarjoaa sinulle taustalle ison, monipuolisen toimijan, hyvät työvälineet ja käytössä on myös huoltoautot. 

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera meille mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi tähän tehtävään liittyen sekä ennen kaikkea motiiveistasi ja tahtotilastasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi. 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Lisätietoja tehtävästä:


HR-konsultti Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409552
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Äänekoski