(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haemme asiakkaallemme hydrauliikka-asentajaa Jyväskylään

Työnkuva:

Yritys on voitelu- ja hydrauliikkajärjestelmiin erikoistunut sopimusvalmistusyritys, jossa tehtävänäsi on toimia hydrauliikka-asentajana eri projekteissa esim. hydraulikoneikkojen asennustöiden merkeissä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, yrityksen omissa tiloissa Jyväskylässä.

Toivomme sinulta:

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Työntekijänä olet reipas ja luotettava, sekä asenteeltasi työmotivoitunut. Kiinnostus tekniikasta katsotaan eduksi, kuten myös piirustustenlukutaito sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, sekä sitoutuneen asenteen työhön, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle vuokratyösuhteen päätyttyä. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaan, kerrothan hakemuksessasi kuitenkin myös palkkatoiveesi. WorkPowerin vuokratyöntekijällä on mukava ja helposti tavoitettavissa oleva HR-tiimi on tukena ja apuna koko vuokratyösuhteen ajan.

Hakuprosessi:

Lähetäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tarkempaa tietoa asiakasyrityksestämme saat hakuprosessin edetessä kohdallasi.

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, automaatioasentaja