(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Tampereelle ammattitaitoista ja kokenutta hydrauliikka-asentajaa.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut hydraulisten, pneumaattisten, mekaanisten ja sähkö- /automaatiojärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon ja varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ on pääasiassa teollisuudessa tapahtuvaa hydrauliikka-asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Tampereen alueella. Työ on liikkuvaa.

Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa erikoistuen hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueisiin. Työskentelet Pirkanmaalla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Työssä menestyminen edellyttää:
Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan parista. Olet ammattilainen hydrauliikka-asentaja. Kokemus kunnossapidosta katsotaan eduksi. Sinulla on voimassaoleva työturvakortti. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja tulet toimeen porukassa.

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerilla ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikalla. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta. 

Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, asennus, kunnossapito, kokoaikatyö