(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia osana kunnossapito/asennustiimiä. Työ pitää sisällään teollisuuden hydrauliikan sekä mekaniikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Suoritat huoltotöitä, korjauksia sekä laiteasennuksia erilaisissa teollisuuden laitoksissa osana asennustiimiä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta hydrauliikan ja/tai pneumatiikan parissa työskentelystä. Monipuolinen kokemus teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksesi.

Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa erikoistuen hydrauliikan ja pneumatiikan osa-alueisiin. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa ja lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin tässä yrityksessä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikka, pneumatiikka, huolto, teollisuus, asentaja, päivätyö