(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme asiakkaallemme Kaarinaan osaavia Hydrauliikka-asentajia!

Tiedätkö vastaukset seuraaviin kysymyksiin?

  1. Mikä on yleismittari ja kuinka sillä mitataan jännite ja virta
  2. Miten oikosulkumoottorin pyörimissuunta käännetään
  3. Kuinka toimii säätötilavuuksinen hydraulimoottori
  4. Mikä on LS-linja / miten toimii LS-linja

Jos tiesit vastaukset, olet etsimämme henkilö.

Töitä on tarjolla vakituisesti, 37,5/h viikko. Työajat ovat maanantaista perjantaihin 8-16. Työpaikka sijaitsee Kaarinassa.

Työtehtävään sisältyy mm. pumppu- ja moottorihuollot, sylinteri-, paineakku- ja venttiilihuollot, komponenttien koeajo ja säätö, vuosi- ja seisakkihuollot, ennakoiva kunnossapito ja mittaukset, vianetsintä ja korjaus, putkistojärjestelmien asennus ja valmistus sekä mobilehydrauliikka. 

Huollossa työskentely tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa, ja päivät saattavat venyä, joten olethan joustava ja valmis matkustamaan.

Sinulla on oltava alan koulutus sekä työkokemusta mielellään 1-5 vuotta. Työturvallisuuskortti on myös oltava, mutta jos sitä ei löydy vielä se ei ole ongelma. Ajokortti on pakollinen ja mielellään sinulla on oma auto käytössäsi.

Lisätietoja, Tomi Sykkö, 044-4272331, tomi.sykko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.