(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Tampereelle ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ on pääasiassa teollisuuden kunnossapitoa, mutta sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Tampereen alueella. Työ on jatkuvaa kunnossapitoa sekä seisakkeihin osallistumista. Työ on liikkuvaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Toivomme hakijalta teknistä osaamista, alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan tai pneumatiikan parissa. Sinulla on kokemusta kunnossapidosta, koneasennuksista ja erilaisista teollisuusympäristöistä. Luet piirustuksia ja sinulla on voimassaoleva työturvakortti. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö