(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haemme asiakkaallemme hydrauliikka-asentajaa Jyväskylään

Työnkuva:

Yritys on voitelu- ja hydrauliikkajärjestelmiin erikoistunut yritys, jossa tehtävänäsi on toimia hydrauliikka-asentajana eri projekteissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, yrityksen omissa tiloissa. 

Toivomme sinulta:

Aikaisempaa työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta.  Työntekijänä olet reipas ja luotettava, sekä asenteeltasi työmotivoitunut. Kiinnostus tekniikasta katsotaan eduksi, kuten myös voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, sekä sitoutuneen asenteen työhön, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Lisäksi saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja yrityksestä saat hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja