(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Haemme Rockrobot Oy:lle Kokemäelle HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA.

Rockrobot Oy on erikoistunut kallionporaus- ja louhintalaitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen sekä kiviteollisuuden koneiden ja laitteiden ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Stonepower-tuotteemme sisältävät kivi hämähäkki, kivi skorpioni, kivitermiitti, SD22, SD38 ja LD240 sekä monet muut koneet ja laitteet kiviteollisuudelle. Yhteistyömme asiakkaiden kanssa luo sopivia tuotteita vaativiin sovelluksiin. www.stonepower.fi

Kiinnostuitko? Odotamme sinulta aiempaa kokemusta asentajan työstä metallialalta tai autopuolelta. Vähintään kahden vuoden kokemusta hydrauliikan tai pneumatiikan parissa. Piirustusten lukutaitoa sekä tarkkuutta työhön.

Ja tietenkin reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Työ on päivätyötä ja sopimus tehdään aluksi neljän kuukauden määräaikaisena. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.