(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Poriin ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa teollisuuden hydrauliikan ja mekaniikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Tehtävänäsi on toimia osana asennustiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat kohteesta riippuen. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset pääasiassa Satakunnan alueella. Työ on liikkuvaa ja tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
- Alan koulutusta ja työkokemusta
- Kokemusta hydrauliikasta tai pneumatiikasta
- Voimassaolevaa työturvakorttia.

Lisäksi kokemus kunnossapidosta, LVI-asennuksista ja erilaisista teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja tulet toimeen porukassa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö