Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa.

Työnkuvaus:
Työ on pääasiassa teollisuuden kunnossapitoa, mutta voi sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Porin alueella. Työ on liikkuvaa ja tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan tai pneumatiikan parissa. Kokemus kunnossapidosta, LVI-asennuksista ja erilaisista teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksi. Sinulla on voimassaoleva työturvakortti. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja tulet toimeen porukassa.

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen työn hyvämaineisessa, kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot