(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Etsitkö seuraavaa askelta urallesi? Haluatko kehittyä alan ammattilaiseksi vai oletko kenties sellainen jo? Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa teollisuuden hydrauliikan ja mekaniikan kunnossapitoa, huoltoa ja uuden asennusta. Tehtävänäsi on toimia osana asennustiimiä. Työtehtäväsi vaihtelevat kohteesta riippuen. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Satakunnan alueella. Työ on liikkuvaa ja tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
- Alan koulutusta ja työkokemusta
- Kokemusta hydrauliikasta tai pneumatiikasta
- Voimassaolevaa työturvakorttia.

Lisäksi kokemus kunnossapidosta, LVI-asennuksista ja erilaisista teollisuuden ympäristöistä katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta ja tulet toimeen porukassa.

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen työn hyvämaineisessa, kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö