(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme asiakkaallemme Raumalle sekä ympäristökuntiin hydrauliikka-asentajaa teollisuuteen.

Työnkuvaus:
Työssä toimit osana liikkuvaa hydrauliikka-asentajien tiimiä. Työtehtävät ovat kohteesta riippuen monipuolisia kunnossapidon tehtäviä sekä koneasennuksia. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä, tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta sekä kaavioiden lukutaitoa. Työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana. Asiakkaamme toimii laajasti teollisuuden ja voimalaitosten huoltojen, kunnossapidon sekä asennusten parissa. Toimialueena on pääasiassa Satakunta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää ongelmanratkaisukykyä
- motivoitunutta asennetta
- valmiutta liikkuvaan työhön.

Huomioimme myös soveltuvan alan opiskelijat ja vastavalmistuneet haussa.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hydrauliikka, asennus, teollisuus, asentaja, päivätyö