(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Tampereelle ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Työnkuvaus:
Työ on pääasiassa teollisuuden kunnossapitoa, mutta sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Kohteina ovat erilaiset teollisuuslaitokset Tampereen alueella. Työ on jatkuvaa kunnossapitoa sekä seisakkeihin osallistumista. Työ on liikkuvaa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Toivomme hakijalta teknistä osaamista, alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan tai pneumatiikan parissa. Sinulla on kokemusta kunnossapidosta, koneasennuksista ja erilaisista teollisuusympäristöistä. Luet piirustuksia ja sinulla on voimassaoleva työturvakortti. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja ammattitaitoisen työporukan tueksesi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään Satatekniikan kanssa. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö