(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme nyt hydrauliikkalaitteita valmistavalle asiakasyrityksellemme asennustehtävistä kiinnostunutta lisävahvistusta nimikkeellä

Hydrauliikka-asentaja

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asennustiimiä ja tehtäviisi kuuluu valmistettavien laitteiden asennus ja huoltotehtävät. Toivomme, että hakijalla on osaamista hydrauliikan puolelta ja kuvanlukutaitoa teknisten piirustusten osalta. Työkohteet sijaitsevat sekä Suomessa että ulkomailla, joten toivomme matkustusvalmiutta.

Mitä odotamme sinulta?

- Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kone- tai automaatioasentajan koulutus)
- Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- Vastuullista ja huolellista työotetta
- Eduksi katsotaan kokemus raskasajoneuvopuolelta

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja heillä on toiveissa saada pitkäaikainen työntekijä, jolla on innokkuutta ja motivaatiota kehittyä alalla.

Mitä tarjoamme?

- Monipuoliset työtehtävät ja uramahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
- Tuen ammattitaidon kehittämiseen
- Pitkäaikaisen työsuhteen
- Mahdollisuuden matkustamiseen

Kuulisimme mielellämme sinusta pian lisää, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hydrauliikka-asentaja.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, niin voit olla yhteydessä konsulttiimme Inga Koivumäkeen puhelimitse 0207 414 852 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse inga.koivumaki@temp-team.fi