(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Satatekniikka Oy toimii hydrauliikan, pneumatiikan sekä kone- ja laiteasennusten parissa valtakunnallisesti. Yritys on erikoistunut mm. suunnitteluun, valmistukseen, kunnossapitoon sekä varaosamyyntiin.

Haemme asiakkaallemme, Satatekniikka Oy:lle, Tampereelle ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme hakijalta teknistä osaamista, alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa. Sinulla on kokemusta kunnossapidosta, koneasennuksista ja erilaisista teollisuusympäristöistä. Luet piirustuksia ja sinulla on voimassaoleva työturvakortti.

Työ on pääasiassa kunnossapitoa, mutta sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Tarve asentajalle on pitkäaikainen, joten hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan Satatekniikan kirjoille määräajan jälkeen. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: hydrauliikka-asentaja, kunnossapito, kokoaikatyö