(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme hydrauliikka-asentajaa Vantaalle raskaan kaluston pariin!

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä, tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta. Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta ja kaavioiden lukutaitoa. Työntekijänä olet reipas ja luotettava, sekä asenteeltasi työmotivoitunut. Kiinnostus tekniikasta katsotaan eduksi, kuten myös voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit.

Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, sekä joustavan ja asiakaspalvelulähtöisen asenteen, saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa, sekä mukavan työporukan!

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi