Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii hydrauliikan parissa aina suunnittelusta varaosamyyntiin, huoltoon ja valmistukseen. Toivomme hakijalta teknistä osaamista, alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa. Sinulla on kokemusta kunnossapidosta, koneasennuksista ja erilaisista teollisuusympäristöistä. Luet piirustuksia ja sinulla on voimassaoleva työturvakortti.

Työ on pääasiassa kunnossapitoa, mutta sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Tarve asentajalle on pitkäaikainen, joten hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146810
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori