(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
Parker Hannifin Manufacturing Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Parker Hannifinille kädentaitoisia asentajia hydrauliikkalohkojen komponenttien kokoonpanoon Tampereelle.

Parker Hannifin on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja. Yhtiö työllistää vuosittain yli 49 000 henkilöä maailmanlaajuisesti muun muassa teknisen suunnittelun, tuotekehityksen, myynnin, markkinoinnin, talouden, logistiikan ja valmistuksen parissa. Parker haastaa työntekijänsä tekemään parhaansa ja palkitsee heidät hyvistä suorituksista.

Barona etsii Parkerin Tampereen tehtaalle osaavia ja kädentaitoisia kokoonpanijoita hydrauliikkalohkojen valmistukseen. Työnkuva käsittää kokoonpanoa ja testaamista. Asennustyötä tehdään työohjeiden ja kaavapiirustusten pohjalta. Asentaja myös keräilee itse komponentit varastosta. Kokoonpanon ja toimivan tuotteen testaamisen jälkeen asentaja hyväksyy tuotteen. Tehtävänkuva sisältää myös raportointia ja asiakirjojen ylläpitoa.

Toivomme sinulta:

  • Teknistä koulutustaustaa tai aiempaa kokemusta vastaavasta asennustyöstä
  • Kädentaitoja ja tarkkuutta
  • Kohtalaisia IT-taitoja
  • Ripeyttä, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta työssä
  • Halua menestyä ja kehittyä työssään

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja laajan tehtävänkuvan
  • Mahdollisuuden kehittyä hydrauliikkatuotteiden ammattilaiseksi
  • Määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen hyville tekijöille mahdollisesti jatkoa

Työssä ollaan tekemisissä erilaisten kemiallisten aineiden (muun muassa öljy) kanssa, joten allergia tai yliherkkyydet voivat olla este työskentelylle. Työsuhde on alustavasti määräaikainen syyskuun loppuun.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae heti: paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa: Jaakko Salmela numerosta: 045 636 0611. Hae paikkaa oheisesta linkistä Baronan Careers-järjestelmässä.