(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme asiakkaallemme KAHTA HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA Vantaalle!

Asiakkaamme VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston PALFINGER-kuormankäsittelylaitteiden ja THERMO KING kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys suunnittelee ja asentaa VTA-lisäakselistoja, -alustarakennemuutoksia ja -päällirakenteita kuorma-autoihin. VTA Tekniikka Oy kuuluu MOTORAL konserniin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä. Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta ja kaavioiden lukutaitoa. Työntekijänä olet reipas ja luotettava. Kiinnostus tekniikasta katsotaan eduksi kuten myös voimassa olevat tulityökortti ja työturvakortti. 

Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, joustavan ja asiakaspalvelulähtöisen asenteen saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa sekä kannustavan ja motivoituneen tiimin tuen!

Täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja yhteydenotot menevät WorkPower Oy:n kautta.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi