(Poistunut julkaisusta)

Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 ME ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Tampereelle ammattitaitoista hydrauliikka-asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme toimii hydrauliikan parissa aina suunnittelusta varaosamyyntiin, huoltoon ja valmistukseen. Toivomme hakijalta teknistä osaamista, alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hydrauliikan parissa. Sinulla on kokemusta kunnossapidosta, koneasennuksista ja erilaisista teollisuusympäristöistä. Luet piirustuksia ja sinulla on voimassaoleva työturvakortti.

Työ on pääasiassa kunnossapitoa, mutta sisältää myös uuden asennusta. Työtehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen, joten monipuolinen osaaminen on toivottavaa. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat tehdä työsi hyvin. Olet valmis oppimaan uutta tarpeen vaatiessa ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on alkuun määräaikainen. Tarve asentajalle on pitkäaikainen, joten hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi