Hydrauliikka-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme! 

Haemme asiakkaallemme KAHTA HYDRAULIIKKA-ASENTAJAA Vantaalle!

Asiakkaamme VTA Tekniikka Oy on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston PALFINGER-kuormankäsittelylaitteiden ja THERMO KING kuormatilan lämmönsäätölaitteiden maahantuontiin ja myyntiin sekä niiden asennus-, varaosa- ja huoltopalveluihin. Lisäksi yritys suunnittelee ja asentaa VTA-lisäakselistoja, -alustarakennemuutoksia ja -päällirakenteita kuorma-autoihin. VTA Tekniikka Oy kuuluu MOTORAL konserniin. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Vantaalla ja Pirkkalassa.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä kokemusta ja koulutusta sekä aikaisempaan työkokemusta hydrauliikka-asentajan tehtävistä. Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä hydrauliikasta, kaavioiden lukutaitoa, reipasta työotetta sekä luotettavuutta. Kiinnostus tekniikasta katsotaan eduksi kuten myös voimassa olevat tulityökortti ja työturvakortti. 

Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot, joustavan ja asiakaspalvelulähtöisen asenteen saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävään valittaville henkilöille tarjoamme vakituisen työn mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa sekä kannustavan ja motivoituneen tiimin tuen!

Täytämme paikat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian WorkPowerin kotisivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja yhteydenotot menevät WorkPower Oy:n kautta.

Lisätietoja antaa:

Julia Laakso, julia.laakso@workpower.fi

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1108084
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.3.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki