Hydrauliikka-asentaja, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

 Etsimme asiakasyrityksellemme hydrauliikka-asentajaa Ylöjärvelle.

Hakijoilta edellytetään teknisen alan koulutusta, hydrauliikkaosaamista sekä kuvienlukutaitoa. Kokemus raskasajoneuvopuolelta katsotaan eduksi.

Työ on pääasiassa reissuhommaa asiakkaiden luona. Työkohteet sijaitsevat aluksi Suomessa, mutta jatkossa asennustöitä on myös ulkomailla. Työhön perehdytetään Ylöjärven toimipisteellä ja töitä on aluksi 1-2 keikkaa viikossa.

Kyseessä on vakituinen kokoaikatyö. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on suorarekrytointi asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279649
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite